Gradonačelnik Grada Sinja, Ivica Glavan, prof. zaključio je predugovor o kupoprodaji nekretnine na području GZK-Sinj s tvrtkom Pivovara Majić d.o.o., Trilj
20. siječnja 2012.
Zaključen predugovor o kupoprodaji nekretnina na području GZK-Sinj s tvrtkom „VIATOR“ d.o.o., Split
25. siječnja 2012.

     

Dana 24. siječnja 2012.g. gradonačelnik Grada Sinja, Ivica Glavan, prof. zaključio je predugovor o kupoprodaji zemljišta na području GZK-Sinj s tvrtkom „LAGERMAX ZAGREB“ d.o.o., Zagreb.
Tvrtka „LAGERMAX Zagreb “ d.o.o., dio je međunarodnog koncerna sa sjedištem u Salzburgu, a osnovna djelatnost je prijevoz i skladištenje robe i automobila te međunarodno otpremništvo. Namjera investitora je preseliti postojeće tvrtke iz Dugopolja te na čestici zemljišta površine 18.982 metara četvornih izgraditi pretovarno-distributivnu platformu za područje Dalmacije (od Zadra do Splita, uključujući otoke), a širenjem postojeće palete usluga u nekoj slijedećoj fazi bi izgradili i visoko regalno skladište.
Planira se novozapošljavanje za 4-7 radnika za potrebe poslovanja regionalnog centra u Kukuzovcu. 

Riječ o još jednom u nizu potpisanih predugovora po novim uvjetima prodaje zemljišta i atraktivnoj cijeni  od 35 kuna po metru četvornome, uz niz drugih pogodnosti koje se nude investitorima.