PROGRAM DANI ALKE I VELIKE GOSPE- 2013. g.
18. srpnja 2013.
RADOVI NA GZK-SINJ
19. srpnja 2013.

Dana 18. srpnja 2013. g. gradonačelnik Grada Sinja, Ivica Glavan, prof. zaključio je ugovore o kupoprodaji zemljišta  na području GZK-Sinj s tvrtkama „LISKA“ d.o.o., Sinj  i  „FINEGOLD“ d.o.o., Sinj. 

Tvrtka „LISKA“d.o.o., Sinj je tvrtka koja na čestici zemljišta veličine 5656 m2 namjerava izgraditi  proizvodno-poslovnu građevinu, za  proizvodnju, preradu, pakiranje i skladištenje svježeg povrća i žitarica. Dovršenjem objekta posao bi u prvoj fazi posao pronašlo do 5 radnika, a uz njih s obzirom na djelatnost društva, sezonski bi se zapošljavalo dodatno između 10 i 15 radnika. Investitor s radovima počinje odmah.

Tvrtka „FINEGOLD“ d.o.o., Sinj namjeravana čestici zemljišta veličine 5.807 m2 proširiti svoju djelatnost te izgraditi proizvodno-poslovnu građevinu u kojoj će otvoriti regionalni centar za opskrbu i distribuciju pneumatika (guma) renomiranih svjetskih proizvođača za sve vrste motornih vozila, uključujući kamione i autobuse. To uključuje korištenje najmodernije opreme za montažu i demontažu, balansiranje i centriranje pneumatika kao i sve vrste usluga koje moderna vozila danas zahtijevaju. Za potrebe poslovanja regionalnog centra u Kukuzovcu planira se novozapošljavanje za cca. 10 radnika. Investitor s radovima počinje kroz mjesec dana.