Obilježena 75. obljetnica strijeljanja boraca Prvog splitskog partizanskog odreda
27. kolovoza 2016.
Čestitka O.D. gradonačelnice, Kristine Križanac povodom početka nove školske godine
5. rujna 2016.

Dana 29. kolovoza 2016.g., O.D. gradonačelnica Grada Sinja, Kristina Križanac, u nazočnosti dogradonačelnika Zlatka Ugrina upriličila je svečano primanje za zlatnog olimpijca Martina Sinkovića i njegovu suprugu, rođenu Sinjanku, Manuelu Sinković, djevojačkog prezimena  Kanaet.  Podsjećamo, na nedavno okončanim olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, braća Martin i Valent Sinković, nastavili su niz nepobjedivosti na velikim natjecanjima i za Hrvatsku u veslanju (dvojac na pariće) osvojili zlatnu olimpijsku medalju.

Nakon povratka iz Rio de Janeira, zlatni olimpijac u rodnom gradu svoje supruge, iskoristio je prigodu za odmor, no u mnoštvu obveza, s radošću je prihvatio poziv na prijem O.D. gradonačelnice Sinja, gđe. Križanac.

Gradonačelnica Križanac prije svega izrazila je zadovoljstvo što je mogla upoznati ovaj prekrasan mladi bračni par, a  braći Sinković, uz prigodne poklone, čestitala je na postignutim vrhunskim sportskim rezultatima i osvajanju olimpijskog zlata na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Zahvalila im je na svemu što su učinili za hrvatski sport, a njihovi uspjesi zauvijek će biti upisani u sportsku povijest ne samo Hrvatske nego i svijeta. Isto tako zahvalila je braći Sinković na izvrsnoj promociji Sinja u promotivnom video spotu o znamenitostima Sinja i Cetinske krajine, snimljenom  tijekom priprema na jezeru Peruća, neposredno pred olimpijske igre, te izrazila nadu da će i ubuduće, jezero Peruća i Grad Sinj biti mjesto priprema ovog uspješnog veslačkog dvojca.

  U ugodnom razgovoru, Martin i Manuela Sinković prepričali su dojmove i doživljaje s Olimpijskih igara u Riu, te zahvalili na prijemu i prigodnim poklonima. Nakon nekolilo dana odmora, Martin će skupa s bratom Valentom ponovno započeti s treninzima, te se svi nadamo zlatnim medaljama i u budućnosti.