Obilježena 31. obljetnica osnutka 126. brigade HV-a
6. listopada 2022.
Gradonačelnik Bulj na misi za studente Cetinske krajine
9. listopada 2022.

Pozivaju se svi građani koji nemaju odgovarajuće riješeno stambeno pitanje, a zainteresirani su za rješavanje stambenog pitanja putem kupnje stana iz Programa društveno poticajne stanogradnje (POS) da se odazovu ovom pozivu te popune Anketni upitnik o stambenim potrebama putem društveno poticajne stanogradnje – POS, a sve u cilju početka aktivnosti potrebnih za realizaciju programa na području Grada Sinja.

Podsjetimo, program poticane stanogradnje (POS) se bavi izgradnjom stanova za potrebe kreditno sposobnih građana s prosječnim platežnim mogućnostima koji nemaju riješeno svoje stambeno pitanje, a nisu u mogućnosti samostalno riješiti problem kupnje stanova po tržišnim uvjetima. Organizacija izgradnje obavlja se u Agenciji za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN), a sudionici su i jedinice lokalne samouprave.

Anketni upitnik može se preuzeti na protokolu Grada Sinja, Dragašev prolaz 24, 21230 Sinj, (I. kat), kao i na službenoj web stranici Grada Sinja www.sinj.hr ili ispod objave.

Važno je ispunjen i obvezno potpisan upitnik dostaviti na adresu Grad Sinj, Dragašev prolaz 24, 21230 Sinj, odnosno skeniran poslati na e – mail: info @sinj.hr

Rok za predaju popunjenih anketnih upitnika je 10. studenoga 2022. god.

Više informacija o Programu POS-a možete dobiti na mrežnim stranicama APN-a www.apn.hr ili kontakt telefonu 01/6331-611