Anketni upitnik za POS stanogradnju
6. listopada 2022.
Gradonačelnik Sinja primio učenike iz Brescie
11. listopada 2022.

Gradonačelnik Grada Sinja  Miro Bulj prisustvovao je svečanom misnom slavlju za studente Cetinske krajine koja je održana u Zagrebu u subotu, 08. listopada.  povodom početka nove akademske godine. Misno slavlje predvodio je gvardijan svetišta Čudotvorne Gospe Sinjske fra Marinko Vukman uz koncelebraciju tri sinjska svećenika: fra Tina Labrovića, fra Ante Bešlića i novog đakona fra Josipa Jurića Šolte.

Studentskom slavlju pridružila se i klapa Sinj koja večeras ima koncert u HNK u Zagrebu.

Sveta misa za studente Cetinske krajine organizira se već tradicionalno, 18 godina zaredom. Nakon mise sve prisutne pozdravio je predsjednik Udruge Krešimir Bikić i gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj koji je studentima zaželio uspješnu novu akademsku godinu.

„Siguran sam da ste svi ovdje dobri studenti i kako ćete sve svoje fakultetske obaveze završiti u roku, Grad Sinj i ja kao  gradonačelnik ću Vam uvijek biti na usluzi, ako bilo kome od Vas nešto zatreba znate da na mene i svoj Grad možete računati. Vjerujem da ćete se svi poslije završenog fakulteta željeti vratiti u Sinj da u njega ugradite stečena znanja. Sinj Vas s radošću očekuje“, rekao je sinjski gradonačelnik Bulj studentima.

Nakon misnog slavlja organiziran je prigodan domjenak u prostorijama Kluba Sinjana u Masarykovoj ulici u Zagrebu.