Oglas za prijam u službu na određeno – viši stručni suradnik na provedbi projekta „Sinj u sridu“
22. prosinca 2016.
32. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA SINJA
24. prosinca 2016.

Dragi sugrađani i sugrađanke, žitelji grada Sinja i Cetinske krajine, obraćamo Vam se povodom nadolazećih nam blagdana. Upalili smo i posljednju svijeću Adventskog vijenca i time označili četiri razdjelnice ljudske povijesti: stvaranje, utjelovljenje, otkupljenje i svršetak. Neka adventski vijenac svojim zimzelenim grančicama, pleten tako da nema ni početak ni kraj, donese u Vaše domove vječnu nadu u bolje sutra. Nadu u prijatelje, obitelj, sugrađane i nadu u Vas same. Da svojim djelima mijenjate svijet oko sebe, ne čekajući da postane, nego da ga Vi učinite boljim mjestom. 


Voljeli bi da ostanemo povezani u slozi i solidarnosti, u obiteljskom zajedništvu i osjetljivi jedni za druge. Pri tome ne smijemo zaboraviti sve one koji će blagdane provesti sa zebnjom u srcu: starijima, nemoćnima, ljudima bez obitelji i bez posla. Posvetimo im pažnju, poštovanje i pomoć. U tome moramo i trebamo sudjelovati svi- institucije, rodbina, susjedi i prijatelji. Na budućnost gledati s optimizmom, vjerom, i nadom u rješenje svih poteškoća. Iz danih nam mogućnosti napraviti sve što možemo u stvaranju boljih uvjeta za život svakog od nas. Ne dozvolimo da sjena nepovjerenja, osobnih interesa i netrpeljivosti zamrači svjetlo Božića u nama i našim bližnjima. 


U tome uvjerenju, želimo svima sretan i blagoslovljen Božić, obilje zdravlja, mir i ljubav, te sretnu i još uspješniju Novu 2017. godinu. 


Obnašateljica dužnosti gradonačelnika: Kristina Križanac

Zamjenik gradonačelnika: Zlatko Ugrin

Predsjednica Gradskog Vijeća: Ivana Šabić