Održana svečana sjednica povodom Dana Grada Sinja
13. kolovoza 2016.
Obavijest učenicima osnovnih i srednjih škola
16. kolovoza 2016.

Drage Sinjanke i Sinjani!

Danas slavimo Dan grada Sinja posvećen njegovoj nebeskoj zaštitnici, Čudotvornoj Gospi Sinjskoj. Slaveći s ponosom ovaj dan, sa zahvalnošću se prisjećamo svih naših sugrađana koji su kroz stoljeća bogate  sinjske povijesti stvarali i gradili naš grad, dajući mu identitet, viteštvo i čojstvo.

Pogled unatrag na učinjeno daje nam potvrdu u ispravnost rada i viziju grada Sinja kao grada u kojem se stvaraju pretpostavke za nova ulaganja, gospodarski razvoj i bolje sutra.  Svjesni vjere u vlastite mogućnosti i spremnosti odgovoriti izazovima vremena u kojemu živimo, potrudimo se da naš Sinj postane još ugodnije mjesto življenja za sve nas i buduće naraštaje.

Grad Sinj je naš grad kojim se ponosimo i zato ga svi zajedno gradimo, čuvajmo i volimo, a u ovoj svečanoj prigodi, onako kako to samo Sinjani znaju, budimo dobri domaćini svima koji dolaze i hodočaste u naš grad.

U ime  Grada Sinja i zaposlenika Gradske uprave od srca svima čestitamo Blagdan Velike Gospe – Dan grada Sinja i želimo puno zdravlja, osobne sreće i uspjeha.

Obnašateljica dužnosti gradonačelnika: Kristina Križanac

Zamjenik gradonačelnika: Zlatko Ugrin