Održan sastanak na temu „Mjere civilne zaštite u nepovoljnim vremenskim uvjetima 2018./2019. godine“
17. studenoga 2018.
Prijedlog Odluke o izvršavanju Proračuna Grada Sinja za 2019. godinu.
19. studenoga 2018.

Vukovar je obilježio 27 godina od pada u ruke srpskog agresora nakon najkrvavije bitke Domovinskog rata i tromjesečne opsade. Kao i svake godine, tisuće građana i državne delegacije došle su se pokloniti Gradu heroju i sudjelovati u koloni sjećanja.
Središnja svečanost započela je u 10 sati programom ‘Vukovar – mjesto posebnog pijeteta’ te Kolonom sjećanja od vukovarske ratne bolnice do Memorijalnog groblja žrtava iz Domovinskog rata u kojoj su sudjelovali deseci tisuća građana. Među njima bila je i gradonačelnica grada Sinja Kristina Križanac, kao i brojni stanovnici Cetinskog kraja, hrvatski branitelji, predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, alkari i alkarski momci, čelništvo VAD-a. Počast žrtvama Vukovara odale su i brojne osobe iz kulturnog, sportskog, vjerskog i javnog života s cetinskog područja, kao i čelništvo Splitsko-dalmatinske županije. Kod spomen obilježja na Memorijalnom groblju polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća te svetom misom odana je počast žrtvama Vukovara.
Dan ranije, 17. studenog, odana je počast žrtvama Vukovara paljenjem svijeća ispred Opće županijske bolnice Vukovar i bolnice hrvatskih veterana.