UČENICI GRAD SINJ
Prijem za učenike
28. srpnja 2021.
LOGO SINJ
Javni poziv za sudjelovanje u postupku nabave obveznih radnih bilježnica učenicima/učenicama osnovnih škola u 2021./2022. školskoj godini, putem vaučera koje će osigurati Grad Sinj
28. srpnja 2021.
LOGO SINJ

Grad Sinj financirat će nabavu obveznih radnih bilježnica za 2021./2022. školsku godinu svim učenicima/učenicama osnovnih škola od I.–VIII. razreda, koji zajedno s roditeljem/skrbnikom, imaju prebivalište na području Grada Sinja.

Zahtjevi s pripadajućom dokumentacijom podnose se u sjedištu osnovne škole koju učenik pohađa od 17. kolovoza 2021. godine, do zaključno 03. rujna 2021. godine.

Prilikom podnošenja zahtjeva, roditeljima/skrbnicima učenika koji ostvaruju pravo na financiranje kupovine obveznih radnih bilježnica dodijelit će se vaučeri u određenoj novčanoj protuvrijednosti posebno za svaki razred osnovne škole, a vaučeri će se moći iskoristiti prilikom kupovine obveznih radnih bilježnica za 2021./2022. školsku godinu u knjižarama – trgovačkim društvima i obrtima koji se bave prodajom obveznih radnih bilježnica s kojima Grad Sinj zaključi sporazum temeljem Javnog poziva, a koji će biti naznačeni na samom Vaučeru.

Odluka o financiranju