Gradonačelnica i izaslanstvo VAD-a na sastanku u Hrvatskom saboru
9. svibnja 2019.
logo_gradSinj_naslovna
Konačni rezultati izbori za članove vijeća i predstavnika nacionalnih manjina
10. svibnja 2019.

Dana 07. svibnja 2019. godine u palači Dverce u Zagrebu gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić održao je sastanak s gradonačelnicom Grada Sinja i predstavnicima Viteškog alkarskog društva s predsjednikom Stipom Jukićem.
Predstavnici Viteškog alkarskog društva i gradonačelnica su upoznali gradonačelnika Milana Bandića s pripremama za nadolazeću Sinjsku alku, koju Grad Zagreb kao i prethodnih godina podupire i potpomaže, te su uputili poziv gradonačelniku i suradnicimana na ovogodišnju 304. Sinjsku alku.
Gradonačelnik Bandić je kazao kako će i u buduće podupirati projekte Viteškog alkarskog društva Sinj i grada Sinja prijatelja grada Zagreba. Predstavnici VAD-a s i gradonačelnica su zahvalili gradonačelniku na podršci.

Uz sastanak s gradonačelnikom Grada Zagreba Milanom Bandićem, predstavnike VAD-a i gradonačelnicu Grada Sinja primio je i Frane Barbarić, predsjednik Uprave Hrvatske elektroprivrede. Na sastanku je dogovoren nastavak poslovne suradnje između VAD-a i Hrvatske elektroprivrede d.d. Generalnog sponzora i ovogodišnje 304. Sinjske alke.