5. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA
28. rujna 2017.
Obavijest o objavi Javnog poziva za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Grada Sinja i njihovih zamjenika
3. listopada 2017.

Gradonačelnica Kristina Križanac danas, 02. listopada 2017. godine, u svom uredu primila je učenike osnovnih i srednjih škola s prebivalištem na području Grada Sinja i njihove mentore, koji su postigli uspjeh na državnim, regionalnim i županijskim natjecanjima u 2016./2017. godini. Uz čestitke za postignute rezultate gradonačelnica Križanac učenicima i njihovim mentorima uručila je novčane nagrade. Učenici su nagrađeni s po 1.000 kuna, a njihovi mentori po 500 kuna.Dobitnici nagrada su:
Jelena Buljan, učenica SSŠ bana Josipa Jelačića u Sinju za osvojeno prvo mjesto na županijskom natjecanju iz povijesti, mentor Stjepan Marković, prof.
Branimir Župić, učenik Srednje glazbene škole Josipa Hatzea u Splitu za osvojeno prvo mjesto na regionalnom natjecanju, disciplina glasovir, mentor Kosovka Čudina, prof.
Nikola Poljak, učenik Osnovne škole Ivana Lovrića u Sinju za osvojeno prvo mjesto na županijskom natjecanju iz geografije, mentor Zoran Samardžić, prof.
Suzana Mandac, učenica Osnovne škole fra Pavla Vučkovića u Sinju za osvojeno prvo mjesto županijskom natjecanju, susretu i smotri LiDraNo 2017., mentor Helena Budimir, prof.
Gradonačelnica je s ponosom u ime Grada Sinja uputila čestitke učenicima i njihovim mentorima, te naglasila kako se nada da će uspjeh ovih učenika i mentora biti dodatna motivacija njihovim kolegama kako bi sljedeće godine imali još veći broj nagrađenih.