Miro Bulj na obilježavanju 32. obljetnice osnutka Samostalnog zrakoplovnog voda: Na ovom mjestu je nastalo Hrvatsko ratno zrakoplovstvo
17. listopada 2022.
Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju, po prijedlogu Kluba vijećnika HDZ-a, u donošenju Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o dodjeli novčane pomoći roditeljima djece koja nisu ostvarila pravo na upis u dječje vrtiće na području Grada Sinja, zbog popunjenosti kapaciteta
18. listopada 2022.

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj čestitao je Sinjskim mažoretkinjama koje su se danas vratile s Europskog prvenstva u mažoret plesu koji je održano u Italiji.

“Cure, hvala od srca, Vi ste ponos grada Sinja i jedine nam Domovine Hrvatske”, napisao je gradonačelnik Bulj na svom Facebook profilu.

Zlatne medalje i naslov europskih prvakinja osvojile su u kategorijama Paradna grupa seniori, Tradicionalni pom poni juniori te Tradicionalni pom poni mlađi juniori. U kategorijama Paradna grupa seniori i Tradicionalni pom poni juniori, Sinjske mažoretkinje su treću godinu za redom obranile naslov europskih prvakinja, pa je zadovoljstvo tim još i veće.

Osim osvojenih zlatnih medalja osvojile su još i dvije srebrne medalje te jednu brončanu medalju. Srebro i naslov viceprvakinje Europe osvojile su u kategorijama Paradna grupa mlađi juniori i Duo s rekvizitima kadeti Marija Perić i Anđelina Runje, dok je broncu osvojila Lara Ljubas u kategoriji solo s rekvizitima najmlađi.

Hrvatska mažoret reprezentacija osvojila je ukupno osam naslova Europskih prvakinja i time si osigurala prvo mjesto u ukupnom poretku.

Gradonačelnik Bulj u četvrtak ujutro upriličit će i primanje za zlatne Sinjanke u Gradskoj vijećnici Grada Sinja.