VODA U USTAV
Miro Bulj: Pobjeda, isplati se borit
8. rujna 2022.
SINJ
Odluka o dodjeli novčane pomoći roditeljima djece koja nisu ostvarila pravo na upis u dječje vrtiće na području Grada Sinja zbog popunjenosti kapaciteta
9. rujna 2022.
2022/2023

book with green board background

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj Zaključkom je odobrio sufinanciranje kupnje obveznih udžbenika učenicima srednjih škola s prebivalištem na području Grada Sinja. Riječ je o još jednoj u nizu socijalnih mjera koja se odnosi na učenike kojima novčana primanja u kućanstvu, za mjesec koji prethodi mjesecu u kojem je podnesen zahtjev, ne prelaze iznos od 1.700,00 kn po članu. Pravo na sufinanciranje kupnje obveznih udžbenika nemaju učenici koji ovakvu pomoć mogu ostvariti po nekoj drugoj osnovi.

Obrazac za podnošenje zahtjeva može se preuzeti na internetskim stranicama Grada Sinja, na linkovima ispod objave ili osobno u zgradi gradske uprave tijekom uredovnog vremena.

Zahtjevi se predaju preko pisarnice Grada Sinja, na e-mail info@sinj.hr, osobnom dostavom ili poštom na adresu: Dragašev prolaz 24., 21230 Sinj, od 16. kolovoza do 17. rujna 2022. godine.