Vuk Vuković
Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj održao radni sastanak s dr. sc. Vukom Vukovićem s Instituta sinergije, znanosti i društva
7. lipnja 2021.
STOŽER SDŽ
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 7.6.2021.
7. lipnja 2021.
Sastanak zaposlenici

Nakon što je jutros preuzeo gradsku vlast, novoizabrani gradonačelnik Sinja Miro Bulj održao je sastanak s djelatnicima Gradske uprave.

Istaknuo je kako ga isključivo zanima profesionalnost, transparentnost i učinkovitost Gradske uprave u korist svih građana te kako očekuje da će zajedno, kolegijalno i transparentno raditi, bez obzira na političke boje. Između ostalog, izrazio je žaljenje što primopredaji vlasti nisu nazočili neki od vršitelji dužnosti pročelnika, posebno iz jednog od najvažnijih dijelova – Odjela za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom.

Na sastanku je obavljena prozivka djelatnika Gradske uprave, kojoj je nazočilo 28 do ukupno 40 djelatnika, dok su ostali na godišnjem odmoru, bolovanju ili porodiljnom dopustu. Bulj je kazao kako su svi otišli na godišnji odmor nakon završenih lokalnih izbora te kako ga čudi da je napravljen takav raspored.

Voditeljica Odsjeka za poslove Gradskog vijeća, gradonačelnika i mjesnu samoupravu Mirela Perković kazala je kako je običaj da se godišnji odmori koriste u ovom periodu te kako je riječ o prošlogodišnjem godišnjem odmoru koji treba biti iskorišten do 30. lipnja.

Gradonačelnik je upitao je li razlog ne korištenja godišnjih odmora povećan opseg rada Gradske uprave pa iz tog razloga nisu mogli koristiti ranije svoje godišnje odmore te zatražio da mu pripreme podatke tko je na starom, a tko na novom godišnjem odmoru.