OŠ FRA PAVLA VUČKOVIĆA
Učenici OŠ fra Pavla Vučkovića posjetili Grad Sinj
18. listopada 2021.
Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o ustrojstvu i djelokrugu upravnih tijela Grada Sinja
18. listopada 2021.
GRAD SINJ

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj uz supotpis KK Alkar i suglasnost obitelji podnio je Inicijativu Gradskom vijeću Grada Sinja za imenovanjem košarkaškog igrališta u Sinju (kod gradskog kina) po pok. Mladenu Paviću Kembu.

„Ova inicijativa je najmanje što možemo napraviti kako bi odali počast pok. Mladenu Paviću-Kembu, našem sugrađaninu, a prvenstveno časnom čovjeku, moralnoj vertikali, košarkaškoj legendi i čovjeku koji je za svoga života ostavio neizbrisiv trag u sinjskom sportu, a posebno košarci.

Kembo je bio simbol košarkaškog Sinja, ikona koja je bila inspiracija mnogima. Njegova ljubav prema svome Gradu i KK Alkar bila je zadivljujuća.

Zbog doprinosa koji je dao sinjskoj košarci i ljubavi prema svome Klubu i Sinju predlažemo da se Košarkaško igralište kod Gradskog kina Sinj preimenuje u „Košarkaško igralište Mladen Pavić–Kembo“, stoji među ostalim u Inicijativi gradonačelnika.