SINJ
Poziv poljoprivrednicima na potpisivanje Ugovora o dodjeli potpora male vrijednosti u poljoprivredi
30. kolovoza 2022.
Potpis ugovorA s poljoprivrednicima
Gradonačelnik Bulj potpisao ugovore s poljoprivrednicima, najavio i nove mjere
1. rujna 2022.
01092022

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj prigodom početka nove pedagoške godine posjetio je obnovljene i preuređene sinjske gradske vrtiće.

Svim djelatnicima, tetama i djeci zaželio je sretan početak nove pedagoške godine.

Gradonačelnik je u pratnji ravnateljice vrtića Mirjane Pavić tako posjetio vrtić „Maslačak” u kojem je kompletno izmijenjeno centralno grijanje te su obnovljeni i pobojani zidovi u sobama.

U „Bilom cvitku” je sve spremno za otvaranje nove vrtićke skupine na mjestu gdje je bila kuhinja. Posjetio je gradonačelnik i novouređenu kuhinju na Junakovom igralištu koja će hranom opskrbljivati sve gradske vrtiće na području Grada Sinja.

Gradonačelnik je posjetio i Dječji vrtić „Alkarić” u Brnazama na kojem je uređena fasada, sanirano krovište i kompletno su promijenjeni vrata i prozori. Uređene su sve sobe i sanitarni čvorovi, a renovirano je i dječje igralište u sklopu vrtića koje će uskoro dobiti i nova igrala.

Gradonačelnik Bulj izrazio je zadovoljstvo što će prve mališane uskoro primiti i novoizgrađeni Dječji vrtić „Nikolino“ u crkvi Svetog Nikole u Brnazama, a koji je u unutarnjem prostoru opremljen namještajem i drugom potrebnom opremom, a na igralištu su postavljena vanjska igrala za djecu.