POZIV za podnošenje zahtjeva za otpis dospjelog i nenaplaćenog duga s osnove kamata
24. kolovoza 2012.
Održan sastanak gradonačelnika Grada Sinja i poljoprivrednika na temu proglašenja elementarne nepogode – suše
5. rujna 2012.

Drage učenice i učenici, štovani roditelji i prosvjetni djelatnici, u prigodi početka nove školske godine upućujem Vam pozdrave i iskrene čestitke, sa željom da vam ova školska godina bude ljepša, sretnija i uspješnija od prošlogodišnje.
Nadam se kako ste, nakon ugodno provedenog dugog i vrućeg ljeta, odmorni i spremni za nove izazove koje će pred sve vas postaviti stjecanje i prenošenje novih znanja i vještina, ali i radosni zbog ponovnog susreta s prijateljima i kolegama iz razreda i zbornica.
Posebnu čestitku povodom dolaska u školske klupe upućujem svim prvašićima koji započinju novi dio svog djetinjstva, dio u kojem će na poljima i izvorima odgoja i obrazovanja žeti i piti vrlo važne spoznaje za budući život kojega će, zahvaljujući i stečenom znaju, moći uređivati na najbolji mogući način.
Želim da opravdate očekivanja svojih najbližih, da Vas ostvareni uspjesi vesele i raduju, a poneki neuspjeh, jer i toga ima u životu, dodatno motivira na povećani napor, kako bi u konačnici, sretni i zadovoljni, dolazili do ostvarenja željenih ciljeva i rezultata.
Cijenjene kolege, Vaša je uloga jedna od najodgovornijih i najzahtjevnijih, uvjeren sam kako ćete je, unatoč svim teškoćama, nerazumijevanjima i problemima s kojima se susrećete, odigrati na najvišoj razini, sve  kako bi mladim ljudima koji su vam povjereni omogućili da školu dožive i zapamte kao mjesto stjecanja novih saznanja, mjesto veselja radosti i uzajamnog poštovanja.
Vama uvaženi roditelji, od sveg srca želim da sve uspjehe koje će u novoj školskoj godini ostvariti Vaša djeca doživite kao najveći blagoslov koji ćete primiti i podjeliti u oazi obiteljske ljubavi i sloge, kao zalog  ljepšem i sretnijem životu sviju.  

Vaš Gradonačelnik
Ivica Glavan, prof.