STOŽER SDŽ
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 11.3.2021.
11. ožujka 2021.
Javno savjetovanje o Odluci o izmjenama i dopunama Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja
12. ožujka 2021.
LOGO SINJ

Gradsko vijeće Grada Sinja na svojoj 36. sjednici održanoj dana 11. ožujka 2021. godine elektroničkim putem donijelo je Zaključak o prihvaćanju prijedloga za promjenu/donošenje novog Statuta Grada Sinja i utvrđivanju Nacrta Statuta Grada Sinja te otvaranju javne rasprave, kao i Zaključak o prihvaćanju prijedloga za promjenu Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja, utvrđivanju Nacrta Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja i otvaranju javne rasprave.

Javna rasprava o Nacrtu Statuta Grada Sinja kao i javna rasprava o Nacrtu Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja traje 10 (deset) dana, od 12. ožujka do 22. ožujka 2021. godine.

U skladu sa navedenim obavještavaju se svi zainteresirani da za vrijeme trajanja Javne rasprave o Nacrtu Statuta Grada Sinja i Nacrtu Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja, sve svoje primjedbe i prijedloge na predmetne Nacrte mogu podnijeti u pisanom obliku na adresu Grad Sinj, Odbor za Statut, Poslovnik i normativnu djelatnost, Dragašev prolaz 24, 21230 Sinj ili neposrednom predajom u Pisarnicu Grada Sinja svakim radnim danom od 07,30-15,30 sati.

Nacrt Statuta Grada Sinja i Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja možete pogledati ispod ove objave.

Nacrt Statuta Grada Sinja.

Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja.