LOGO SINJ
Javna rasprava o Nacrtu Statuta Grada Sinja i javna rasprava o Nacrtu Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja
12. ožujka 2021.
LOGO SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko nacrta Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja
12. ožujka 2021.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja.
Odluku o izmjenama i dopunama Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja moguće je pogledati ovdje.


Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja.


Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenje Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja.
Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.


Savjetovanje je otvoreno do: 22. ožujka 2021. godine

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Predloženi dokument potrebno je što prije donijeti, zbog skorog isteka redovnog četverogodišnjeg mandata gradskih vijećnika Gradskog vijeća Grada Sinja.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika Gradskog vijeća Grada Sinja

Obrazac sudjelovanja u savjetovanju