Sinjski gradski vijećnici dobili na korištenje prijenosna računala za rad i praćenje sjednica
5. travnja 2016.
Podatci o ugovorima koje je Grad Sinj sklopio do 31.03. 2016. godine
7. travnja 2016.

Grad Split, kao nositelj izrade Strategije razvoja Urbane aglomeracije Split, zajedno s 12 gradova i općina koji ulaze u sastav Urbane aglomeracije Split, od kojih je jedan  i Grad Sinj, poziva sve zainteresirane tvrtke, obrte, poljoprivredna gospodarstva, zadruge, javne ustanove, institucije, organizacije civilnog društva, te građane da prijave svoje projektne ideje koje mogu pridonijeti poboljšanju kvalitete života stanovnika na području Urbane aglomeracije Split.

Ovaj Javni poziv nije namijenjen financiranju projekata, već se isključivo provodi s ciljem izrade baze projekata i definiranja Strategije razvoja Urbane aglomeracije Split.

Ovisno o vrsti ulaganja (infrastrukturno ulaganje ili soft ulaganje), molimo da popunjene obrasce projektnih prijedloga ispunite i pošaljete na e-mail adresu urbana.aglomeracija@split.hr najkasnije do 05.05.2016.g. Projektni prijedlozi s dostatnom razinom ispunjenjenosti uzet će se u razmatranje kako bi se isti mogli ispravno sagledati i procijeniti.

Kontakt telefoni za pomoć pri popunjavanju obrasca su u Gradu Splitu:  021/310-278 i 021/310-341, ili slanjem upita na e-mail urbana.aglomeracija@split.hr.

Dokumentacija za preuzimanje:

Javni poziv za prikupljanje projektnih ideja za izradu Strategije razvoja Urbane aglomeracije Split za razdoblje 2015.-2020.

Obrazac za identifikaciju razvojnih projekata

Obrazac za identifikaciju soft projekata