Gradu Sinju nova sredstva za projekte, 186.317,00 EUR-a za obnovu atletske staze
15. ožujka 2024.
Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Zaključka o donošenju Provedbenog plana unapređenja zaštite od požara i tehnoloških eksplozija za područje Grada Sinja za 2024. godinu
19. ožujka 2024.

Grupa poduzetnika – izlagača u Sinju u četvrtak, 21. ožujka u Sinju organizira konferenciju za poduzetnike naziva Dobitna formula.  

Konferenciju su stvorili  poduzetnici za poduzetnike, a  u nekoliko sati, nastojat će u sažetom formatu podijeliti ključna znanja koja pomažu ostvariti i povećati dobit.

Ideja Dobitne formule je podijeliti važna znanja iz financija, marketinga i poslovanja koja mogu pomoći povećati dobit i to u manjim sredinama za koja su uvjereni da imaju mnogo poduzetničkog potencijala.Konferencijom se žele razviti potencijali sredina da optimalno  iskoriste svoje resurse.

Poduzetnici će na konferenciji kroz niz kratkih i upečatljivih izlaganja dobiti odgovore na pitanja koje često muče male i srednje poduzetnike, poput dobivanja financiranja, fondova Europske unije, postavljanja cijena ili aktualnog upravljanja rizicima.

Nakon uvoda i obraćanja organizatora, prvo izlaganje imat će poznati financijski konzultant, komentator i bloger, Hrvoje Serdarušić. On će na primjerima pojasniti koje su najčešće financijske pogreške kod poduzetnika te kako ih izbjeći i povećati vjerojatnost da imate dobar rejting kod banaka. Predrag Novačić s Bon.hr portala pokazat će kako prepoznati dobrog, a kako lošeg kupca i smanjiti vjerojatnost problema s naplatom.

Mihovil Katić iz agencije Branche govorit će o često zanemarenom dijelu marketinga: cijenama. Prikazat će nam kako odabrati pravu cijenu i kako izbjeći opasnost da budemo prejeftini. Kristijan Kožić iz Analitičkih rješenja demonstrirat će nam kako današnja tehnologija može pomoći da prepoznate najprofitabilnije kupce i lokacije prodaje.

Gerhard Šarić, konzultant za bespovratna sredstva iz Waymarka, reći će nam nešto više o prilikama koje pružaju EU fondovi za mala i srednja poduzeća. Na koncu ćemo na panelu “Možemo li do poduzetničkog buma u Cetinskoj krajini?” čuti zanimljiva viđenja iskusnih poduzetnika i menadžera o potencijalima ovog kraja.

Organizatori naglašavaju da je Grad Sinj polazišna točka njihovog projekta jer je postao  zanimljivo odredište za mlade obitelji, no na konferenciji će se dobiti odgovor hoće li i može li to postati i za poduzetnike?

Lokacija održavanja bit će zgrada Palacine u sklopu Muzeja Cetinske krajine – Sinj, na adresi Andrije Kačića Miošića 5.

Početak konferencije je u 9 sati, a detaljan raspored možete pronaći u programu. Formalni dio završava u podne, a nastavlja se ručkom. Tamo će zainteresirani moći postaviti dodatna pitanja izlagačima u neformalnoj atmosferi.

Konferencija se održava uz suorganizaciju Grada Sinja.

Prijave za konferenciju nisu potrebne. Ulaz je slobodan i besplatan.

Više informacija na linku: https://dobitnaformula.com/vijesti/ 

Osoba za kontakt: Mihovil Katić

mihovil@branche.hr

+385 97 794 6249