Konferencija za poduzetnike: Dobitna formula u Sinju
18. ožujka 2024.
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Zaključka o donošenju Provedbenog plana unapređenja zaštite od požara i tehnoloških eksplozija za područje Grada Sinja za 2024. godinu
19. ožujka 2024.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Zaključka o donošenju Provedbenog plana unapređenja zaštite od požara i tehnoloških eksplozija za područje Grada Sinja za 2024. godinu.
Zaključak o donošenju Provedbenog plana unapređenja zaštite od požara i tehnoloških eksplozija za područje Grada Sinja za 2024. godinu, moguće je pogledati ovdje.


Tema savjetovanja je: Donošenje Zaključka o donošenju Provedbenog plana unapređenja zaštite od požara i tehnoloških eksplozija za područje Grada Sinja za 2024. godinu.


Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Zaključka o donošenju Provedbenog plana unapređenja zaštite od požara i tehnoloških eksplozija za područje Grada Sinja za 2024. godinu.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Zaključka o donošenju Provedbenog plana unapređenja zaštite od požara i tehnoloških eksplozija za područje Grada Sinja za 2024. godinu., upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 19. travnja 2024. godine

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.