MIRO BULJ
Gradonačelnik Bulj osigurao pakete korisnicima zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb
13. prosinca 2021.
Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju za donošenje Programa građenja komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2022.g.
13. prosinca 2021.
SINJ 13.12.2021.

Povodom blagdana svete Luce, gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj i članovi Konjičkog kluba Samarica, predvođeni Marijom Vujevićem Vegijem, jutros su dijelili darove i uveseljavali djecu Sinja programom ‘Konjička karavana djeda Božićnjaka kroz grad Sinj’.

Kostimirana povorka okupila se kod Hipodroma, te su prenoseći duh dobrog blagdanskog raspoloženja posjetili Centar za odgoj i obrazovanje Juraj Bonaći, OŠ Ivana Lovrića i OŠ Marka Marulića, a s najmlađim sugrađanima također su se družili na Alkarskom trkalištu, Pijaci i u Vrličkoj ulici.

Gradonačelnik Miro Bulj, obučen u djeda Božićnjaka, razveselio je darovima djecu svih osnovnih škola i mališane kojima je poklone dijelio na Pijaci.

Predsjednik KK Samarica Mario Vujević Vegi, koji djeluje pri Braniteljskoj zadruzi Patriot’, predvodio je karavanu u Sinju već treću godinu zaredom te izrazio nadu kako će ova zanimljiva manifestacija u Sinju postati i tradicionalna s obzirom na zanimanje posjetitelja.