SINJ 13.12.2021.
Konjička karavana djeda Božićnjaka u Sinju
13. prosinca 2021.
SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Program građenja komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2022.g.
13. prosinca 2021.

Program građenja komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2022.g. moguće je pogledati ovdje.


Tema savjetovanja je: Donošenje Program građenja komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2022.g.


Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Program građenja komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2022.g.
Molimo zainteresiranu javnost da sudjeluje u donošenju Program građenja komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2022.g., upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.


Savjetovanje je otvoreno do: 20. prosinca 2021. godine.

Obrazloženje za skraćenu provedbu savjetovanja: Razlozi vremenski kraćeg savjetovanja za donošenje akata koje Gradsko vijeće donosi zajedno s Proračunom proizlaze iz procedure i rokova propisanih zakonima i Poslovnikom Gradskog vijeća Grada Sinja. Na ovaj način omogućava se usvajanje predloženog akta u redovitoj proceduri i primjena istog od 1. siječnja 2022. godine, te se podredno, omogućava realizacija niza programa i projekata od interesa za Grad Sinj, za udruge kao i pojedinačne korisnike proračunskih sredstava.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s zainteresiranom javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

– Prijedlog Programa građenja komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2022.g.
– Obrazac za sudjelovanje u nacrtu općeg akta