CRO RACE
Međunarodna biciklistička utrka Cro Race
23. rujna 2022.
ALKAR
ALKAR U FINALU 1. MEMORIJALNOG TURNIRA MLADEN PAVIĆ-KEMBO!
23. rujna 2022.
MALI JUNACI

NK Junak Sinj nastavio je s provedbom projekta eksperimentalne škole “Mali Junaci” koji je obuhvatio i vrtićke skupine, a posebno djecu od 5 i 6 godina starosti.

Ovoga puta program se provodio u dječijem vrtićiću “Bili Cvitak” gdje se u sportskom ozračju i ugodnoj atmosferi najmlađima ukazalo na vrijednosti i prednosti sporta i sportskog načina života. Djeca su uživala te su iskazala veliki interes, a NK Junak Sinj će povećati broj angažiranih trenera kako bi sva djeca ostvarila pravo upisa.

Podsjetimo, projekt je sufinanciralo Ministarstvo turizma i sporta u iznosu od 91.700 kn, dok će NK Junak Sinj sudjelovati u iznosu s 27.000kn vlastitih sredstava.

Projekt Eksperimentalne škole nastavlja se idući tjedan kada će se posjetiti ostali vrtići. Treninzi će se održavati nekoliko puta tjedno u jutarnjem i popodnevnom terminu. Svi prijavljeni biti će uključeni u najskorijem roku.

Predsjednik NK Junak Frano Boko zahvalio se svim sudionicima u projektu:

„ Zahvaljujem se svima, a posebno ravnateljici vrtića Mirjani Pavić, svim tetama u vrtiću i OŠ Marko Marulić koja nam je ustupila igralište na korištenje. Zahvalni smo i Gradu Sinju koji prati rad škole te nas u svakom smislu podržava u provedbi projekta te nam je potpora u promociji sporta među našim malim junacima“, istaknuo je Boko.

U priloženom videu te na slikama možete vidjeti kako je samo druženje izgledalo te možete poslušati izjave direktorice vrtića Mirjane Pavić, predsjednika Junaka Frane Boke te kondicijskog trenera Drage Horvata.