CETINA
Bulj čestitao svima koji se bore za zaštitu pitke vode na Cetini
22. rujna 2022.
MALI JUNACI
“Mali junaci” u sinjskim vrtićima
23. rujna 2022.
CRO RACE

Grad Sinju četvrtak, 29. rujna 2022. godine bit će domaćin treće etape sedme međunarodne biciklističke utrke Cro Race.


Ova utrka vrlo je značajna za promociju naših turističkih i sportskih potencijala kao i grada općenito.

Iz godine u godinu, ova manifestacija je ocijenjena s najvišim ocjenama u pogledu organizacije te je stavljena uz bok najvećim svjetskim biciklističkim utrkama. Grad Sinj se uključio u suorganizaciju utrke kojom ćemo predstaviti naš Grad kroz četiri interesne točke, a start utrke iz Sinja prenosit će televizijske kuće iz 130 zemalja.

Zbog iznimno zahtjevne organizacije molimo građane za razumijevanje i suradnju jer će za vrijeme utrke u potpunosti biti zatvorene ceste na području grada.

Treća etapa utrke, duljine 162 kilometra, krenut će ispred svetišta Čudotvorne Gospe (Pijaca) točno u 13 sati.


Biciklisti će se kretati Vrličkom ulicom, nastaviti ispred PP Sinj, na Zagrebačku ulicu i dalje na D1, Vukovarsku ulicu, Splitsku ulicu te će napraviti krug na rotoru, zatim će se preko Alkarskog trkališta i Brnaške ulice vratiti na Pijacu te napraviti još jedan puni krug do letećeg starta koji će biti na izlazu iz grada.

Sve navedene ulice bit će zatvorene za promet vozila i pješaka u četvrtak, 29.rujna 2022. godine od 12:30 do 13:30 sati.


Ljubazno molim stanare svih navedenih ulica da svoja vozila već u srijedu 28. rujna parkiraju na okolnim parkiralištima jer će u protivnom biti uklonjena pauk službom. Molimo i sve ugostitelje da na Pijaci uklone jedan red stolova i stolica te da slijede upute komunalnog redarstva Grada Sinja.

Također vas pozivamo da svojom nazočnosti uveličate ovaj događaj kako bi na najbolji mogući način prikazali naše zajedništvo te promovirali naš Sinj i naše potencijale.

GRADONAČELNIK:
Miro Bulj, v.r