SCZ SDŽ
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 04.01.2022.
4. siječnja 2022.
SINJ
Program rada Gradskog vijeća Grada Sinja za 2022.g. – dostava prijedloga za program
5. siječnja 2022.
MIRO BULJ

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj imenovao je nove vršiteljice dužnosti pročelnika upravnih odjela u Gradu Sinju.

Podsjetimo, od prvog dana Nove godine na snagu je stupila odluka Gradskog vijeća Grada Sinja o novom ustrojstvu upravnih tijela Grada Sinja.

Umjesto dosadašnja tri upravna odjela, prema novom ustroju bit će ih pet, i to Ured Grada, Upravni odjel za financije, Upravni odjel za komunalni sustav, Upravni odjel za gospodarski razvoj, fondove Europske unije i javnu nabavu, te Upravni odjel za imovinu i prostorno uređenje.

Gradonačelnik Bulj za v.d. pročelnicu Upravnog odjela za gospodarski razvoj, fondove Europske unije i javnu nabavu imenovo je Ivanu Pavić, za v.d. pročelnicu Upravnog odjela za imovinu i prostorno uređenje imenovana je Sanja Bešlić dok je za pročelnicu Upravnog odjela za komunalni sustav imenovana Ivana Majić.

Uspoređujući novi i stari ustroj promijena nema u djelokrugu Ureda Grada i Upravnog odjela za financije, gdje će dužnosti nastaviti obavljati v.d. Mirela Perković i Jasna Mijić Troglić.

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj istaknuo je da je novi ustroj bio potreban isključivo kako bi se osiguralo kvalitetnije i učinkovitije obavljanje poslova iz stručnih područja, te bolje organizacijske povezanosti, a sve u svrhu bolje dostupnosti građanima.