ODRŽAN RADNI SASTANAK U SKLOPU PROJEKTA ZAŽELI – SUSJEDE BRINU O SUSJEDIMA
6. rujna 2019.
logo_gradSinj_naslovna
Čestitka Gradonačelnice povodom početka nove školske godine
9. rujna 2019.
logo_gradSinj_naslovna

Ovim putem obavješćujemo sve učenike srednjih škola, koji imaju prebivalište na području Grada Sinja i koji imaju pravo na subvenciju prijevoza do visine od 75% cijene vozne karte na temelju Odluke Vlade RH, kako će i ove godine imati pravo na 100% subvencioniranje prijevoza u međumjesnom prijevozu autobusom na relaciji Sinj-Split i mjesnom prijevozu autobusima na području Grada Sinja, u razdoblju od 09. rujna do 20. prosinca 2019. godine. Subvenciju u ukupnom iznosu od 25% cijene osiguravaju Grad Sinj i Promet Sinj d.o.o.

Grad Sinj osigurava financiranje u 100% iznosu i svim učenicima koji nisu obuhvaćeni Odlukom Vlade RH, jer im je udaljenost od mjesta prebivališta do škole manja od 5 kilometara, ako mogu koristiti redovne linije prijevoznika Promet Sinj d.o.o. ili Litre tours d.o.o.

Učenici koji ostvaruju pravo na ovakvo financiranje, uz popunjeni obrazac Zahtjev za financioniranje prijevoza – Zona 1, prilažu i potvrdu o upisu u srednju školu u 2019./2020. šk. godini. Popunjeni Zahtjev s potvrdom o upisu predaju na šalter autobusnog kolodvora u Sinju za Promet Sinj d.o.o. ili u autobusima Litre toursa d.o.o. ovisno o slobodnom izboru učenika i linijama prijevoznika.

Obrazac Zahtjev za financiranje prijevoza – Zona 1, učenici mogu preuzeti na službenim internetskim stranicama Grada Sinja www.sinj.hr ili kod odabranog Prijevoznika.