logo_gradSinj_naslovna
Obavijest korisnicima zajamčene minimalne pomoći koji se griju na drva
14. kolovoza 2018.
logo_gradSinj_naslovna
Održana svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja
14. kolovoza 2018.
logo_gradSinj_naslovna

Na temelju čl. 12. Pravilnika o socijalnoj skrbi Grada Sinja i Zaključka o ostvarivanju prava na sufinanciranje kupnje obveznih udžbenika učenicima srednjih škola Gradonačelnice Kristine Križanac od 30. srpnja 2018. godine, učenicima srednjih škola s prebivalištem na području Grada Sinja, u 2018./2019. nastavnoj godini, sufinancirat će se kupnja obveznih udžbenika:

– učenicima kojima novčana primanja u kućanstvu, za mjesec koji prethodi mjesecu podnošenja zahtjeva, ne prelaze iznos od 1.200,00 kn po članu

– pravo na sufinanciranje kupnje obveznih udžbenika nemaju učenici koji ovakvu pomoć mogu ostvariti po nekoj drugoj osnovi.

Sredstva za ovu namjenu osigurana su u Proračunu Grada Sinja za 2018. godinu. Obrazac za podnošenje zahtjeva može se preuzeti na internetskim stranicama Grada Sinja ili osobno u zgradi gradske uprave tijekom uredovnog vremena.
Zahtjevi se predaju preko pisarnice Grada Sinja, osobnom dostavom ili poštom, od 20. kolovoza do 28. rujna 2018. godine, na adresu: Dragašev prolaz 24., 21230 Sinj
Isplate će se vršiti na temelju Odluke socijalnog vijeća Grada Sinja.

Prilog: Obrazac