Obilježena 27. obljetnica napada na vojarne bivše JNA
27. kolovoza 2018.
Turistička zajednica grada Sinja – Bagatelna nabava, Poziv za dostavu ponuda za nabavu usluge oglašavanja putem Jumbo plakata (billborda) i svjetlećih reklama (cityl light)
29. kolovoza 2018.

U organizaciji Udruge antifašističkih boraca i antifašista Cetinske krajine i Udruge antifašista Split dana 26. kolovoza 2018. obilježena je 77. obljetnica formiranja i strijeljanja pripadnika Prvog splitskog i solinskog partizanskog odreda.

Program obilježavanja počeo je u Splitu polaganjem vijenaca na spomen ploču na mjestu gdje je formiran Prvi splitski partizanski odred. Potom je središnji dio obilježavanja upriličen kod spomenika streljanim pripadnicima Prvog splitskog i solinskog partizanskog odreda u Ruduši u Sinju.

Vijence su položili predstavnici Splitsko-dalmatinske županije, Grada Sinja, udruga antifašističkih boraca i antifašista iz Splita, Sinja, Solina, Makarske i Trogira, RNK Split, Udruga veterana Domovinskog rata antifašista, Udruge navijača Crveni vragovi Split, Društva Josip Broz Tito i članovi županijskog SDP-a te SDP-a Sinja, Splita i Makarske.