obiljezena-29-godisnjica-126-brigade-hv-sin
Obilježena 29. godišnjica 126. brigade HV Sinj
6. listopada 2020.
stožer civilne zaštite logo
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 07.10.2020.
7. listopada 2020.
prijem yucel demirkan u sinju

Danas, 06. listopada 2020. godine u uredu gradonačelnice Kristine Križanac održan je prijem gospodina Yücel Demirkan, stručnjaka za analizu otisaka prstiju koji je stigao u pratnji načelnika PP Sinj Mislava Filipovića Grčića i detektiva za obradu kriminaliteta Ivana Bilića. Naime, gosp. Demirkan je zaposlen u forenzičnome laboratoriju u Ankari u Turskoj.

Predavač Yücel Demirkan će boraviti u Hrvatskoj u sklopu CEPOL programa razmjene službenika u području izvršavanja zakonodavstva, u kojoj sudjeluju i policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, pa će u sklopu svoga boravka održati predavanje na temu Forensic fingerprint analysis – experiences from Turkish practice gdje će svim okupljenima prenijeti svoja iskustva i znanja iz dugogodišnje prakse. Navedeno predavanje će biti održano 08. listopada u 18h u Zgradi tri fakulteta u Splitu.

Gradonačelnica Kristina Križanac se zahvalila gosp. Yücel Demirkan na posjeti Gradu Sinju i poželjela mu puno uspjeha u budućem radu.