Ne propustite besplatnu edukaciju o obnovljivim izvorima energije i mogućnostima sufinanciranja ugradnje
4. rujna 2023.
SINJ
Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti za prijam u službu u Grad Sinj, Ured Grada Grada Sinja na radno mjesto: Referent za poslove pisarnice i uredsko poslovanje
5. rujna 2023.

11. biciklijada „Do izvora Cetine“ održana je u subotu,  3.09.2023. godine u odličnim vremenskim uvjetima za vožnju.

Na startu biciklijade u Sinju, ispred Hotela Alkar okupilo se približno 200 biciklista svih uzrasta koji su sa puno entuzijazma krenuli i biciklirali 85 km uzbudljive rute do samog izvora rijeke Cetine i natrag do Sinja.

Tijekom bicikliranja sudionici su bili oduševljeni spektakularnim pogledima na Cetinu, jezero Peruću, okolne planine Svilaju, Kamešnicu i Dinaru. Na samom izvoru Glavaš sudionicima je podijeljen ručak, a nakon toga uslijedilo je skupno fotografiranje uz oduševljenje sudionika kao i brojnih turista.

Biciklijada je uspješno završena oko 17 sati dolaskom i zadnjeg sudionika u Sinj, a uz same organizatore BK Vlaji Sinj, financijski su je podržali Grad Sinj i TZ grada Sinja, te mnogobrojni manji sponzori.

Za sigurnost učesnika brinuli su se vrijedni članovi HGSS-a i volonteri Vlaja koji su svojim vozilima pomagali onima koji nisu mogli dalje biciklirati.

Događaj je prošao bez ozbiljnih padova i povreda sudionika.

Foto: Petar Malbaša