STOŽER SDŽ
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 24.6.2021.
24. lipnja 2021.
LOGO SINJ
Gradonačelnik zatražio inspekcijski nadzor nad Prometom Sinj
24. lipnja 2021.
240602021

Danas, 24. lipnja u Uredu gradonačelnika Grada Sinja održan je sastanak na temu čišćenje ulica u užoj jezgri Grada Sinja. Gradonačelnik Miro Bulj istaknuo je kako se ulice u užoj gradskoj jezgri nedovoljno održavaju te kako je nužno uvesti redovito pranje i održavanje.

Na sastanku je dogovoreno kako će se već od sutra, 25. lipnja krenuti s redovitim pranjem ulica. Pranje i čišćenje će vršiti tvrtka „Čistoća Cetinske krajine d.o.o“ dok će im DVD Sinj ustupiti cisternu za te potrebe. S pranjem ulica započet će se već sutra u petak, 25. lipnja od 13 do 17 sati.
Gradonačelnik je obavijestio zakupce javnih površina kao i građane u ulicama: Trg kralja Tomislava (Pijaca), Brnaška, Put Petrovca, Vrlička, Glavička, A. K. Miošića te Litrin obor i Lovrića obor da uklone sve štekate, štandove i ostale pokretne naprave u navedenom vremenu. Istaknuo je kako će se pranje navedenih ulica vršiti jednom tjedno i to utorkom od 13 do 17 sati te zamolio sve u navedenim ulicama da cisternama i čistilicama omoguće nesmetan prolaz.

Sastanku su nazočili predstavnici “Vodovoda i odvodnje Cetinske krajine”, “Čistoće Cetinske krajine” i zapovjednik DVD-a Sinj.