Novih pet investitora u Gospodarskoj zoni Kukuzovac – Sinj
7. veljače 2013.
Sinj – partner u utrci za Europsku prijestolnicu kulture 2020.
18. veljače 2013.

U utorak, dana 19. veljače 2013.g. započinje isplata novčane pomoći onim poljoprivrednicima koji  imaju prijavljenu i utvrđenu štetu od suše na poljoprivrednim kulturama, a isplata će se vršiti do 22. veljače 2013. godine u Upravnom odjelu za financije Grada Sinja (računovodstvo). 

Tijekom protekle 2012. godine, šire područje Grada Sinja pretrpjelo je štete uzrokovane sušom i visokim temperaturama. Povjerenstvo za procjenu štete od elementarne nepogode Grada Sinja, zaprimilo je ukupno 95 valjanih prijava građana o nastaloj šteti na poljoprivrednim kulturama.

Župan Splitsko-dalmatinske županije proglasio je elementarnu nepogodu na području Grada Sinja, te je Gradu Sinju dodijelio jednokratnu novčanu pomoć za ublažavanje posljedica štete u iznosu od 97.226,00 kn, koja je sukladno prijavljenoj i procijenjenoj šteti raspodijeljena oštećenim poljoprivrednicima. 

Pozivaju se poljoprivrednici koji su prijavili štetu od suše, da uz predočenje osobne iskaznice predignu novčanu naknadu za ublažavanje štete od elementarne nepogode suše.