BUS
Gradonačelnik Bulj osigurao besplatan prijevoz studentima
16. rujna 2022.
3. Foto radionica
Poziv na izložbu radova polaznika 3. Foto radionica Svijet u bojama
19. rujna 2022.
DRVA

Danas počinje teći rok za predavanje zahtjeva za novčanu pomoć za privremenu pomoć za ublažavanje posljedica energetske krize koju je gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj odlučio dodijeliti ugroženim građanima s područja Grada Sinja, korisnicima zajamčene naknade Centra za socijalnu skrb.

Pomoć u iznosu od 1.050,00 kuna jednokratne novčane pomoći dodijelit će se građanima koji su izgubili pravo na troškove ogrjeva koje je prethodnih godina isplaćivala Splitsko-dalmatinska županija.

Podsjetimo, riječ je o odluci koju je gradonačelnik donio zbog povećanja cijena hrane i energenata koji građane u potrebi dovode do samog ruba egzistencije i siromaštva.

Ovom socijalnom mjerom Gradonačelnik štiti građane od socijalne isključenosti, ublažava posljedice i potencijalne rizike od siromaštva, a ujedno potiče socijalnu uključenost te povećava kvalitetu života svojih sugrađana.

Pravo na ovu pomoć imat će svi korisnici zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb Sinj koji podnesu zahtjev za privremenu pomoć za ublažavanje posljedica energetske krize od 19. rujna 2022. do 19. listopada 2022.

Zahtjev se može preuzeti ispod teksta, na stranicama Grada Sinja ili osobno na porti Gradske uprave.

Popunjeni Zahtjevi predaju se zaključno s 19. listopada 2022 na info@sinj.hr ili osobno u pisarnici Grada Sinja.