SINJ
Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme u Grad Sinj, Ured Grada, na radno mjesto: Spremač/ica
30. listopada 2023.
SINJ
Grad Sinj, na prijedlog Gradonačelnika Grada Sinja, otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja
31. listopada 2023.

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj  i Ante Gizdić, vlasnik Obrta za proizvodnju betonskih proizvoda iz Sinja, zaključili su dana 30. listopada 2023. godine ugovor o kupoprodaji  neizgrađenog građevinskog zemljišta u Gospodarskoj zoni Kukuzovac, označenoga kao čest.zem. 177/316 K.O. Turjaci, površine 4.474 m2 (kazeta broj 16, broj parcele 118).

Na građevinskoj parceli, za koju je potpisan ugovor o kupoprodaji zemljišta, investitor namjerava izgraditi građevinu proizvodne namjene – objekt (postrojenje) za proizvodnju betona, objekt za skladištenje gotovih proizvoda i pistu za proizvodnju betonskih blokova – elemenata za građevinarstvo.

Investitor izmješta sadašnji objekt iz iznajmljenog i neuvjetnog prostora u središtu Sinja na Gospodarsku zonu Kukuzovac.

Obrt je osnovan i posluje od 2003. godine i trenutno zapošljava 7 zaposlenika sa tendencijom povećanja zaposlenih.

U novoizgrađenom objektu investitor namjerava na neodređeno vrijeme zaposliti jednoga radnika, po potrebi i više, prema rastu proizvodnje.

Vrijednost ukupne investicije bila bi cca 250.000,00 €.

Po završetku investicije, sjedište tvrtke će se prebaciti na Gospodarsku zonu Kukuzovac.