logo_gradSinj_naslovna
Natječaj za davanje u zakup lokacija za postavljanje privremenog objekta-štanda, naprava, pokretnih radnji, povodom Dana Alke i Velike Gospe 2019. godine
2. srpnja 2019.
Jednostavna nabava – Poziv za dostavu ponuda za nabavu radova na izgradnji automatskog sustava za navodnjavanje objekata: Hipodrom, igralište N.K. “Junak”, igralište “N.K.Tekstilac” i igralište R.K. “Sinj”
3. srpnja 2019.
logo_gradSinj_naslovna

Povjerenstvo za provedbu natječaja za prijam u službu u Grad Sinj, Upravni odjel za financije, na radno mjesto: Savjetnik za proračun i financije (1 izvršitelj, m/ž), na neodređeno vrijeme uz probni rad od tri (3) mjeseca, utvrdilo je Listu kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete i čija je prijava pravodobna i uredna te ujedno objavilo poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (pisano testiranje).
Pisano testiranje održati će se u Gradskoj vijećnici Grada Sinja dana 08. srpnja 2019. godine (ponedjeljak).
Usmeni intervju za kandidate koji ostvare pravo na nastavak sudjelovanja u daljnjem postupku provjere znanja i sposobnosti održati će se u Gradskoj vijećnici Grada Sinja dana 09. srpnja 2019. godine (utorak), o čemu će isti biti pravovremeno obaviješteni.