logo_gradSinj_naslovna
Javni poziv
4. svibnja 2018.
Odluka o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama
4. svibnja 2018.
logo_gradSinj_naslovna

Dana 02. svibnja 2018. godine u prostoriji Gradske vijećnice Grada Sinja proveden je postupak prethodne provjere znanja i sposobnosti – pisano testiranje, po objavljenom natječaju u postupku prijma u službu u Grad Sinj, Upravni odjel za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom, na radna mjesta Viši stručni suradnik za prostorno uređenje, Viši referent za održavanje komunalne infrastrukture i referent – komunalni redar, na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseca.

Rezultate pisanog testiranja možete preuzeti ovdje.

Kandidati za radno mjesto Viši stručni suradnik za prostorno uređenje, za koje je u rezultatima pisanog testiranja navedeno da imaju pravo na nastavak sudjelovanja u daljnjem postupku provjere znanja i sposobnosti, pozivaju se na usmeni intervju, koji će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Sinja dana 07. svibnja 2018. godine (ponedjeljak) s početkom u 09:30 sati.

Kandidati za radno mjesto Viši referent za održavanje komunalne infrastrukture, za koje je u rezultatima pisanog testiranja navedeno da imaju pravo na nastavak sudjelovanja u daljnjem postupku provjere znanja i sposobnosti, pozivaju se na usmeni intervju, koji će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Sinja dana 07. svibnja 2018. godine (ponedjeljak) s početkom u 10:00 sati.

Kandidati za radno mjesto referent –komunalni redar, za koje je u rezultatima pisanog testiranja navedeno da imaju pravo na nastavak sudjelovanja u daljnjem postupku provjere znanja i sposobnosti, pozivaju se na usmeni intervju, koji će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Sinja dana 07. svibnja 2018. godine (ponedjeljak) s početkom u 10:15 sati.