Sufinanciranje nabave sadnica voća i vinove loze na području Grada Sinja u 2018. godini
24. veljače 2018.
zakljucen-novi-predugovor-o-kupoprodaji-nekretnine-na-podrucju-gzk-sin
Zaključen novi predugovor o kupoprodaji nekretnine na području GZK- Sinj
24. veljače 2018.

Dana 06. veljače 2018. godine u prostoriji Gradske vijećnice Grada Sinja proveden je postupak prethodne provjere znanja i sposobnosti – pisano testiranje, po objavljenom natječaju u postupku prijma u službu u Grad Sinj, Upravni odjel za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom, na radna mjesta voditelj Odsjeka za upravljanje imovinom i viši stručni suradnik za pravne poslove, na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseca. Rezultate pisanog testiranja možete pronaći ispod ove objave.
Kandidati za radno mjesto voditelj Odsjeka za upravljanje imovinom za koje je u rezultatima pisanog testiranja navedeno da imaju pravo na nastavak sudjelovanja u daljnjem postupku provjere znanja i sposobnosti, pozivaju se na usmeni intervju, koji će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Sinja dana 09. veljače 2018. godine (petak) s početkom u 13:00 sati.
Kandidati za radno mjesto viši stručni suradnik za pravne poslove za koje je u rezultatima pisanog testiranja navedeno da imaju pravo na nastavak sudjelovanja u daljnjem postupku provjere znanja i sposobnosti, pozivaju se na usmeni intervju, koji će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Sinja dana 09. veljače 2018. godine (petak) s početkom u 13:15 sati.

Rezultate pisanog testiranja možete preuzeti ovdje.