28062021
Veslači na primanju kod gradonačelnika
28. lipnja 2021.
LOGO SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o određivanju naknade vijećnicima i članovima radnih tijela Gradskog vijeća Grada Sinja
29. lipnja 2021.

Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o određivanju naknada vijećnicima i članovima radnih tijela Gradskog vijeća Grada Sinja moguće je pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o određivanju naknada vijećnicima i članovima radnih tijela Gradskog vijeća Grada Sinja.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenjaOdluke o izmjeni i dopuni Odluke o određivanju naknada vijećnicima i članovima radnih tijela Gradskog vijeća Grada Sinja.


Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o određivanju naknada vijećnicima i članovima radnih tijela Gradskog vijeća Grada Sinja, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 07. srpnja2021. godine

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Razlog vremenski kraćem savjetovanju je vezanuz proceduru, rokove i provedbuakata Gradskog vijeća Grada Sinja, a u konačnici omogućavanje usvajanja predloženog akta u redovitoj proceduri.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o određivanju naknada vijećnicima i članovima radnih tijela Gradskog vijeća Grada Sinja

Obrazac sa sudjelovanje u nacrtu općeg akta