STOŽER CZ SINJ
Upute za ponašanje tijekom olujnog nevremena s grmljavinom kišom i tučom
20. srpnja 2023.
SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Odluke o proglašenju komunalne infrastrukture javnim dobrom u općoj uporabi – javno parkiralište u ulici Put Ruduš
24. srpnja 2023.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o proglašenju komunalne infrastrukture javnim dobrom u općoj uporabi – javno parkiralište u ulici Put Ruduše, koju je moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o proglašenju komunalne infrastrukture javnim dobrom u općoj uporabi – javno parkiralište u ulici Put Ruduše.
Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o proglašenju komunalne infrastrukture javnim dobrom u općoj uporabi – javno parkiralište u ulici Put Ruduše.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o proglašenju komunalne infrastrukture javnim dobrom u općoj uporabi – javno parkiralište u ulici Put Ruduše, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.


Savjetovanje je otvoreno do: 24. kolovoza 2023. godine

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Prijedlog Odluke o proglašenju komunalne infrastrukture javnim dobrom u općoj uporabi – javno parkiralište u ulici Put Ruduše

Geodetski snimak 1

Geodetski snimak 2

Obrazac sa sudjelovanje u nacrtu općeg akta

Izvješće o provedenom javnom savjetovanju