SINJ
Obavijest o subvencioniranju ili refundiranju troškova autobusnog prijevoza studenata s područja Grada Sinja u razdoblju siječanj- lipanj 2022. godine
19. siječnja 2022.
SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Zaključka o izmjeni i dopuni Jedinstvene baze podataka nerazvrstanih cesta na području Grada Sinja
19. siječnja 2022.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Zaključka o izmjeni i dopuni Jedinstvene baze podataka nerazvrstanih cesta na području Grada Sinja, koji je moguće pogledati ovdje.


Tema savjetovanja je: Donošenje Zaključka o izmjeni i dopuni Jedinstvene baze podataka nerazvrstanih cesta na području Grada Sinja.
Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Zaključka o izmjeni i dopuni Jedinstvene baze podataka nerazvrstanih cesta na području Grada Sinja.


Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Zaključka o izmjeni i dopuni Jedinstvene baze podataka nerazvrstanih cesta na području Grada Sinja, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.


Savjetovanje je otvoreno do: 19. veljače 2022. godine

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Prijedlog Zaključka o izmjeni i dopuni Jedinstvene baze podataka nerazvrstanih cesta na području Grada Sinja

Obrazac sa sudjelovanje u nacrtu općeg akta