Gradonačelnik čestitao rođendan Košarkaškom klubu Alkar!
29. studenoga 2022.
SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Programa javnih potreba u socijalnoj skrbi Grada Sinja za 2023. godinu
30. studenoga 2022.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju za donošenje Programa javnih potreba u socijalnoj skrbi Grada Sinja za 2023. godinu.


Program javnih potreba u socijalnoj skrbi Grada Sinja za 2023. godinu moguće je pogledati ovdje.


Tema savjetovanja je: Donošenje Programa javnih potreba u socijalnoj skrbi Grada Sinja za 2023. godinu


Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Programa javnih potreba u socijalnoj skrbi Grada Sinja za 2023. godinu
Molimo zainteresiranu javnost da sudjeluje u donošenju Programa javnih potreba u socijalnoj skrbi Grada Sinja za 2023. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.


Savjetovanje je otvoreno do: 15. prosinca2022. godine.

Obrazloženje zas kraćenu provedbu savjetovanja: Razlozi vremenski kraćeg savjetovanja za donošenje akata koje Gradsko vijeće donosi zajedno s Proračunom proizlaze iz procedure i rokova propisanih zakonima i Poslovnikom Gradskog vijeća Grada Sinja. Na ovaj način omogućava se usvajanje predloženog akta u redovitoj proceduri i primjena istog od 1. siječnja 2023. godine, te se podredno, omogućava realizacija niza programa i projekata od interesa za Grad Sinj, za udruge kao i za pojedinačne korisnike proračunskih sredstava.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s zainteresiranom javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Prijedlog Programa javnih potreba u socijalnoj skrbi Grada Sinja za 2023. godinu


Obrazac za sudjelovanje u nacrtu općeg akta

Izvješće o provedenom javnom savjetovanju