SASTANAK POLJOPRIVREDA
Sastanak na temu uspostave srednjoškolskog smjera u području poljoprivrede u Sinju
27. srpnja 2021.
STOŽER SDŽ
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 28.7.2021.
28. srpnja 2021.
PROMETNA JEDINICA MLADEŽI

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj sa svojim suradnicima Denisom Bobetom i Boženom Romac u Gradskoj vijećnici Grada Sinja organizirao je primanje za učenike i studente koji su primljeni u Prometnu jedinicu mladeži, a koji će tijekom ljetne sezone provoditi aktivnosti nadzora i upravljanja prometom na području Grada Sinja.


Prijemu su nazočili načelnik PP Sinj Mislav Filipović Grčić,pomoćnik načelnika Duško Ugrin iizabrani kandidati Prometne jedinice mladeži „Bobby“ kojima je danas i prvi radni dan.


Na raspisani natječaj za prijem u prometnu jedinicu mladeži javilo se 20 zainteresiranih srednjoškolaca i studenata, a primljeno ih je 8 i to: 7 djevojaka i 1 mladić.


Njihova zadaća je povećanje sigurnosti i bolja protočnost prometa, ali i pomoć turistima pri snalaženju na području Grada Sinja.


U PP Sinj prethodno je provedena i obuka tijekom koje su se bobiji upoznali s načinom rada i zadaćama koje će obavljati. Radit će samostalno i uz policijske službenike Policijske postaje Sinj i svakako će u idućim danima biti od izuzetne pomoći.


Projekt financira Grad Sinj, a njegova provedba je u organizaciji PP Sinj.