OBAVIJEST ZAINTERESIRANIM GOSPODARSKIM SUBJEKTIMA
6. rujna 2017.
IZVOĐAČ RADOVA NA REKONSTRUKCIJI ZGRADE PALACINA S UREĐENJEM OKOLIŠA UVEDEN U POSAO
11. rujna 2017.

U petak 8. rujna 2017. godine gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac i zamjenik Denis Glavan prisustvovali su otvorenju 25. Jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma u Gudovcu, kojeg je otvorio ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.
Riječ je o najvećem stočarskom, poljoprivrednom i gospodarsko – obrtničkom sajmu koji je okupio preko 500 izlagača iz cijele Hrvatske i desetak stranih zemalja. Tako je ova manifestacija, od 8. do 10. rujna omogućila svim poslovnim subjektima razmjenu ideja i sklapanje poslova. Zemlja partner
na ovogodišnjem sajmu je bila Mađarska, pa je na otvorenju sajma nazočio i mađarski ministar poljoprivrede Sàndor Fazekas. U ime osnivača sajma na otvorenju su govorili župan Bjelovarskobilogorske županije Damir Bajs i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak.
Jesenski međunarodni sajam u zadnjih 25 godina kontinuirano raste, pa je ovogodišnja manifestacija opravdala naziv jubileja. Ono što izdvaja ovaj sajam od drugih sajmova je održavanje Državne stočarske izložbe uz puno povjerenje Ministarstva poljoprivrede i Poljoprivredne agencije.
Na ovogodišnjem sajmu bilo je izloženo preko 550 grla stoke.
Gradonačelnica je bila gost na štandu Grada Bjelovara gdje je razgovarala o gospodarskoj i kulturnoj suradnji kao i načinu na koji ovi gradovi mogu pomoći malim poljoprivrednim proizvođačima. Ovakva vrsta sajma je prilika koja omogućuje promociju kvalitetnih proizvoda koje ima Hrvatska i naravno povezivanje i jačanje suradnje između gradova- naglasila je gradonačelnica
.