Zaključak o utvrđivanju bodovne liste i odabiru korisnika programa povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća na području Grada Sinja
1. listopada 2014.
Gradonačelnik gostuje na TV Jadran
2. listopada 2014.

Policijska uprava Splitsko-dalmatinska i Grad Sinj već treću godinu zaredom provode preventivni program u osnovnim školama pod nazivom „Zajedno više možemo“. Program se sastoji od više komponenti usmjerenih na prevenciju zlouporabe opojnih droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i drugih oblika rizičnog ponašanja, a namijenjen je učenicima osnovnih škola i njihovim roditeljima.

Tim povodom, dana 03. listopada (petak) 2014. godine s početkom u 10:00 sati na terenima Š.C. «Ivica Poljak-Sokol i Andrija Alčić» u Sinju održat će se druga komponenta programa „Sajam Mogućnosti. Radi se o događaju tijekom kojeg učenici 4., 5. i 6. razreda (mogu i ostali) u pratnji svoga učitelja/ice i kontakt policajca zajednički dolaze na Sajam mogućnosti, gdje im različite kulturno-umjetničke, športske i druge udruge predstavljaju svoje sadržaje kako bi ih zainteresirali da u budućnosti upotpune svoje slobodno vrijeme birajući neku od ponuđenih aktivnosti. Tijekom Sajma organizirat će se zabavni program za djecu i svaka udruga će imati priliku svoje aktivnosti prezentirati na centralnom prostoru u trajanju od najviše deset minuta.

Grad Sinj i PU Splitsko-dalmatinska pozivaju sve zainteresirane građane grada Sinja, a posebno roditelje, da svojom nazočnošću još više doprinesu značaju ove nadasve vrijedne manifestacije.