logo_gradSinj_naslovna
Odluka o poništenju Javnog natječaja za prodaju rabljenog stroja kompaktor – utovarivač (Bomag 2002.g.) u neispravnom stanju
21. siječnja 2019.
logo_gradSinj_naslovna
Javni poziv za podnošenje zahtjeva za otpis dospjelog duga
22. siječnja 2019.

Na sastanku održanom dana 21.01.2019.g., na temu realizacije Plana održavanja ulica i nerazvrstanih cesta u zimskom razdoblju na području Grada Sinja, u dijelu čišćenje snijega i zaštita od poledice, sudjelovali su predstavnici Grada te društava Čistoća Cetinske krajine d.o.o. i Vodovod i odvodnja Cetinske krajine d.o.o.
Iznesenim Izvješćem o čišćenju snijega proteklih dana, direktorica društva Čistoća Cetinske krajine d.o.o., Ivana Živaljić istaknula je kako je s raspoloživom opremom i radnicima učinjeno najbolje što se moglo te kako utvrđene nedostatke treba riješiti uključivanjem društava Vodovod i odvodnja Cetinske krajine d.o.o. i Kamičak d.o.o. u Plan održavanja kao dodatne nositelje obveze zimskog održavanja u dijelu čišćenja snijega.
Također je konstatirano kako je ovom prigodom na čišćenju snijega angažirano i nekoliko vanjskih suradnika koji su u tom trenutku imali raspoložive bagere i druge strojeve.
Isto tako, nakon čišćenja i otapanja snijega primijećeno je da je došlo je do oštećenja asfalta u površinskom dijelu na dosta ulica na području Grada Sinja. Stoga je gradonačelnica Kristina Križanac naložila resornim službama da u što skorijem roku iste obiđu, evidentiraju oštećenja te ista saniraju čim vremenske prilike to dopuste.