U Sinjskom polju održano 4. županijsko natjecanje u oranju
29. lipnja 2012.
Posjet Sinju njemačkog veleposlanika u RH, dr. Bernda Fischera
6. srpnja 2012.
Obavijesti kandidatima koji su istaknuli svoje prijave po javnom pozivu za prijam polaznika stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa:
 
    Niže u tekstu nalazi se obavijest koji kandidati ne udovoljavaju uvjetima HZZ-a “Stručno osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa” , kao i o kandidatima koji se ne udovoljavaju postavljenom uvjetu tražene stručne spreme i struke utvrđene javnim pozivom Grada Sinja. Sukladno pravilima Zavoda isti se isključuju isključuju iz daljnjeg postupka, te će im biti vraćena dokumentacija priložena prijavi.
 
Također u prilogu se nalazi i popis kandidata koji udovoljavaju uvjetima uvjetima HZZ-a “Stručno osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa” kao i ostalim formalnim uvjetima javnog poziva, te se isti upućuju u daljnji postupak direktnog odabira, odnosno postupak provjere znanja i sposobnosti.
 
O odabiru pojedinih kandidata, postupku prethodne provjere znanja i sposobnosti, terminu testiranja, izvorima za pripremanje kandidata te pravilima testiranja, možete se informirati ovdje.