U projektu „Sinj u sridu“ oglašena nova javna nadmetanja
1. lipnja 2017.
3. Tripalovi dani u Sinju
1. lipnja 2017.

Dana 2. lipnja 2017.g., u 11,30 sati, uručit će se darovnica novčane pomoći u iznosu od 288 640 kuna, prikupljenih od prodaje ulaznica za Svečanu Sinjsku alku u Vukovaru – Centru za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači, Podružnica Sinj. Naime, u Gradu Vukovaru, 06. svibnja 2017. godine održala se Svečana Sinjska alka u čast žrtve junaka u obrani grada heroja – Grada Vukovara, svih poginulih i preminulih hrvatskih branitelja i nevinih žrtava Domovinskog rata.
Odlukom Organizacijskog odbora Svečane Sinjske alke u Vukovaru, na prijedlog Grada Vukovara i gradonačelnika Ivana Penave, odlučeno je da se sredstva prikupljena od prodaje ulaznice za Svečanu Sinjsku alku u Vukovaru uruče Centru za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači, Podružnica Sinj, Centru koji skrbi i brine o djeci s posebnim potrebama, kao izraz prijateljstva i zahvale Viteškom alkarskom društvu i Gradu Sinju, na povijesnoj Alki koja se održala u Vukovaru.
Tim povodom, gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava uz nazočnost predsjednika Viteškog alkarskog društva Sinj, dr. Stipe Jukića, slavodobitnika Svečane Sinjske alke u Vukovaru alkara Ante Zorice, te Povjerenika Vlade RH za Grad Sinj Igora Vidaline u prostorijama Sinjske podružnice Juraj Bonači, uručit će ravnateljici ustanove Snježani Čotić, darovnicu u iznosu od 288 640 kuna za poboljšanje uvjeta i rada te sinjske podružnice.