stožer civilne zaštite logo
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 20.5.2020.
20. svibnja 2020.
logo grad sinj
OBJAVA POPISA UGOVORA I SPONZORSTAVA I DONACIJA
20. svibnja 2020.

Danas, 20. svibnja 2020.godine gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac zaključila je predugovore o kupoprodaji nekretnina na području Gospodarske zone Kukuzovac – Sinj, s trgovačkim društvima „CREATIVE DESIGN“ d.o.o., Grohote i „PAVIĆ GRADNJA“ d.o.o., Udovičić.

Tvrtka „CREATIVE DESIGN“ d.o.o., Grohote bavi se proizvodnjom i prodajom namještaja za opremanje ugostiteljskih objekata, hotela, škola, itd. Investitor namjerava na čestici zemljišta veličine 3517 metara četvornih izgraditi proizvodno-poslovnu građevinu koja uključuje skladišni prostor i izložbeni salon, a koji će pridonijeti daljnjem razvijanju društava i proširenju djelatnosti. Dovršetkom investicije previđeno je zapošljavanje dvoje radnika.

Tvrtka „PAVIĆ GRADNJA“ d.o.o., Udovičić, bavi se djelatnosti građenja. Investitor namjerava na čestici zemljišta veličine 3590 metara četvornih izgraditi proizvodno-poslovnu građevinu koja uključuje skladišni i uredski prostor. Dovršetkom investicije predviđeno je zapošljavanje troje radnika.